Start

Het LOGO
Ik ben Joost en ik wilde altijd al iets voor mezelf beginnen en ik weet nu eindelijk wat: Oerz. Ik kan erg genieten van lekker eten en eten smaakt nog lekkerder als je het met andere mensen kunt delen. Ik hou van onderweg zijn, mensen te ontmoeten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat alles vind ik nu terug in mijn Foodtruck.
Ik heb een oude Mercedes uit 1968 omgebouwd tot Foodtruck. Heb je trek in iets lekkers tijdens de lunch, ik sta straks in Almere op verschillende locaties met mijn Foodtruck. Daarnaast vind ik het super leuk om festivals te gaan doen. Je kunt bij mij bagels, muffins, broodjes, drinken & wraps bestellen.
Heb je zelf wat te vieren of vind je het leuk als ik tijdens lunchtijd bij jou bedrijf of school sta, ik kom graag naar je toe.
Volg Oerz ook via Facebook, Instagram en Twitter onder de naam oerzfoodtruck.

3 thoughts on “Start

  1. Bij het groentesoep festival in Almere buiten zag het er goed uit.
    Voor een lunch op mijn werk ga ik je foodtruck zeker onthouden

  2. Glühwein! Het winkelen rond de feestdagen was toch net even leuker met de lekkere glühwein die jij serveerde op de Grote Markt in Almere. Als ik in de stad was trakteerde ik mezelf steevast op een beker. Gaf net even wat extra’s. Je vertelde heel kort je verhaal en gaf mij een sticker mee. Ik hoop van harte dat je het red met je foodtruck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.