Start

Ik ben Joost en ik wilde altijd al iets voor mezeHet-LOGOlf beginnen en ik weet nu eindelijk wat: Oerz. Ik kan erg genieten van lekker eten en eten smaakt nog lekkerder als je het met andere mensen kunt delen. Ik hou van onderweg zijn, mensen te ontmoeten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat alles vind ik nu terug in mijn Foodtruck.
Ik heb een oude Mercedes uit 1968 omgebouwd tot Foodtruck. Heb je trek in iets lekkers tijdens de lunch, ik sta straks in Almere op verschillende locaties met mijn Foodtruck. Daarnaast vind ik het super leuk om festivals te gaan doen. Je kunt bij mij Oerzalige bagels, muffins, broodjes, drinken & wraps bestellen.
Heb je zelf wat te vieren of vind je het leuk als ik tijdens lunchtijd bij jou bedrijf of school sta, ik kom graag naar je toe.
Volg Oerz ook via Facebook, Instagram en Twitter onder de naam oerzfoodtruck.